Rolfing - Angelika Gürtler

Ervaringen

 

„Na een hardnekkige scheenbeen blessure van 1,5 jaar, ben ik bij Angelika gestart met Rolfingbehandelingen. Mede door deze behandelingen weet ik zeker dat ik de marathon van New York, waarvoor ik aan het trainen was, blessurevrij heb kunnen voltooien en mijn plezier in het hardlopen heb kunnen behouden. Met Rolfing heeft Angelika mijn hele 'systeem' aangepakt, zowel fysiek als mentaal. Waarvoor mijn dank. Ik zal zeker zo nu en dan terugkomen voor die fantastische benen van mij.“

Monique van der Elsen, Venlo

 

„Rolfing® was voor mij een totaal nieuwe therapievorm, maar na een aantal behandelingen ben ik blij hier kennis mee gemaakt te hebben. In de behandelde lichaamsdelen geeft het een enorm gevoel van ruimte en ontspanning en vooral de dagen na de behandeling merkte ik een fysieke en geestelijke fitheid. Voor mij was ook het gecontroleerd bezig zijn met mijn spieren prettig, daar Rolfing veelal tijdens subtiele bewegingen van de cliënt wordt uitgevoerd.
Ik zal zeker vaker van Rolfing gebruik maken en het bij anderen aanbevelen.“

Guusje van Bavel, Venlo

"In een artikel over Pilates training las ik over Rolfing. Als Pilates- en dansdocent was ik hier nieuwsgierig naar. Zo kwam ik bij Angelika terecht. Ik had geen "echte" klachten,wel wat stijfheid in mijn schouders. Wat ik hoopte te bereiken in de 10 sessies? Elke vorm van lichaamswerk draagt volgens mij toe aan verdere ontwikkeling, en dat is dan ook zeker mijn ervaring bij Angelika. De rust en precisie waarmee zij werkt heb ik als zeer prettig ervaren. De manier waarop zij ruimte in het lichaam creëert en herstructureert gaat met met beleid & kundigheid! Kortom: Een aanrader!!!! Bedankt Angelika!"

Sofie van der Sommen, Oss

"Iedere sessie van de 10 heb ik als zeer bijzonder ervaren. De sessies hebben niet alleen mijn lichamelijk klachten verlicht, maar ook geestelijke groei gebracht. Bedankt, met een vriendelijke groet."

Inge de Heij, Alphen